HVA ER ET GODT KVINNELIV?

HVA ER ET GODT KVINNELIV NÅR  DU HAR  PASSERT 50?

WORKSHOP FOR VOKSNE DAMER.

KOM TIL SENJA 31.AUGUST – 2.SEPTEMBER

De fleste ønsker å leve et liv der vi kan være oss selv, mens vi samtidig er veldig opptatte av andres forventninger, egne fordommer og tanker om hva livet etter overgangsalderen vil bringe med seg.                                                                                                              Hva ser vi egentlig for oss at denne overgangsalderen er overgangen til?

Kan denne overgangen bli til en ny og fantastisk periode i livet? Hvordan kan vi forvalte denne delen av livet på en god måte som gir oss livslyst og glede.  Hvor kan vi finne næring og overskudd til å leve det livet vi ønsker å leve?

Vi møtes på Myrvoll Gård, til:

Mindfulness – meditasjon – morgenyoga under åpen himmel

Tema:

Den gode samtalen:

Hva forhindrer oss i å være den vi ønsker å være? Hva er aldring? Og: Bestemødrenes betydning for den menneskelige evolusjon!

Voksen seksualitet – Hvordan påvirkes måten vi ser på oss selv som KVINNE når vi blir eldre?

På kursene våre serverer vi enkel husmannskost fra Senja. På Myrvoll Gård dyrkere vi poteter, grønnsaker, bær og urter. I havet utenfor drar vi opp nydelig fersk fisk. Mat er helt essensielt for at vi skal leve, men er mye mer enn bare energi og næringsstoffer. Mat er også følelser. Når man har førsteklasses råvarer, og lager mat med kjærlighet, da smaker det!

Mona Lovise Kvalsvik Jakobsen: Jeg har Klinisk psykologi fra Universitet i København. Mastergrad i psykologi fra Universitetet i Tromsø. Mine interesser er nevrovitenskaplig forskning, å forstå sammenhengen mellom atferd, kognitive funksjoner og hjernens funksjon. Gerontopsykologi: Atferdsmessige, nevrobiologiske og psykososiale endringer ved økende alder. Sertifisert kursleder og veileder i PREP fra Modum Bad. Kommunikasjonskurs for par, rådgivning og terapeutisk arbeid med par. Sorgarbeid og Sorggruppeledelse fra Viken Senter. Leder sorggrupper og veileder sorggruppeledere. Sorggrupper for etterlatte etter selvmord. VIVAT selvmordsforebygging. Førstehjelp ved selvmordsfare. Successful aging: Hvilke faktorer er viktige for å få en god aldring?

Kristin Evjen:Jeg er utdannet fysioterapeut, akupunktør og er spesialist i sexologisk rådgivning. I tillegg har jeg utdannelse i kognitiv terapi og coaching og er sertifisert kursleder i PREP fra Modum Bad. Mine faglige interesser er kvinnehelse og smertebehandling. Jeg jobber også mye med seksualitet i livets ulike faser. I behandlingen kombinerer jeg fagfeltene mine for å kunne gi et best mulig tilpasset behandlingstilbud. Jeg bruker også yoga og mindfulness som tilnærming.

TIDSPUNKT: 31.august til 2. september

STED: Myrvoll Gård, Larsebakken 55. 9304 Vangsvik

PRIS: NOK 2500.-, inklusiv mat, fredag – lørdag og søndag

www.psykologitjenster.no

 

For nærmere informasjon: Ta kontakt med Mona på tlf 99539796/91790679 post@psykologitjenester.no eller Kristin på tlf 93212366/ kristin.evjen@hotmail.com

www.kristinevjen.no

Bindende påmelding til og innbetaling av kursavgift til Mona Lovise Kvalsvik Jakobsen på e-post post@psykologitjenester.no innen 17.august. Konto nr: 47504763745