KOM SOM DU (EGENTLIG) ER.

KOM SOM DU (EGENTLIG) ER!

Hva er et godt kvinneliv når du har passert 50?

 KVINNEWORKSHOP 16.-17.SEPTEMBER

EI UFORGLEMMELIG HELG PÅ SENJA

De fleste ønsker å leve et liv der vi kan være oss selv, mens vi samtidig er veldig opptatte av andres forventninger, egne fordommer og katastrofetanker om hva livet etter overgangsalderen vil bringe med seg.

Hva ser vi egentlig for oss at denne overgangsalderen er overgangen til? Slutten av livet?

Kan vi snu denne tanken og heller la det være overgangen til en ny og fantastisk periode i livet? Vi er voksne og tryggere på oss selv. Barna er voksne. Vi har mer fritid. Alderen 50+ kan være en fantastisk tid med nye erfaringer og utfordringer, og ikke minst med mange nye muligheter.

Hvordan kan vi forvalte denne delen av livet på en god måte som gir oss livslyst og glede? Hvor kan vi finne næring og overskudd til å leve det livet vi ønsker å leve?

TEMA:

Successful aging: Hvilke faktorer er viktige for å få en god aldring? Hvordan kan vi ta ansvar for egen helse og egen seksualitet? Teknikker for å påvirke de gode hormonene i kroppen og unngå stress.

Hormonyoga og karmayoga(hverdagsmeditasjon)/mindfulness.

På kursene våre serverer vi mat fra Senja. På Myrvoll Gård dyrkere vi poteter, grønnsaker, bær og urter. I havet utenfor drar vi opp nydelig fersk fisk. Mat er helt essensielt for at vi skal leve, men er mye mer enn bare energi og næringsstoffer. Mat er også følelser. Når man har førsteklasses råvarer, og lager mat med kjærlighet, da smaker det!

ANSVARLIG FOR KURSET ER:

Mona Lovise Kvalsvik Jakobsen

Jeg har mastergrad i psykologi fra Universitetet i Tromsø. Mine interesser er nevrovitenskaplig forskning, å forstå sammenhengen mellom atferd, kognitive funksjoner og hjernens funksjon. Gerontopsykologi: Atferdsmessige, nevrobiologiske og psykososiale endringer ved økende alder. Videreutdanning i klinisk psykologi ved Universitet i København. Sertifisert kursleder og veileder i PREP fra Modum Bad. Kommunikasjonskurs for par, rådgivning og terapeutisk arbeid med par. Sorgarbeid og Sorggruppeledelse fra Viken Senter. Leder sorggrupper og veileder sorggruppeledere. Sorggrupper for etterlatte etter selvmord. VIVAT selvmordsforebygging. Førstehjelp ved selvmordsfare.         Successful aging: Hvilke faktorer er viktige for å få en god aldring?

Kristin Evjen

Jeg er utdannet fysioterapeut, akupunktør og er spesialist i sexologisk rådgivning. I tillegg har jeg utdannelse i kognitiv terapi og coaching og er sertifisert kursleder i PREP fra Modum Bad.                                                                                                                     Mine faglige interesser er kvinnehelse og smertebehandling. I behandlingen kombinerer jeg fagfeltene mine for å kunne gi et best mulig tilpasset behandlingstilbud. Jeg bruker også yoga og mindfulness som tilnærming.

TIDSPUNKT: 16 – 17. september

STED: Myrvoll Gård, Larsebakken 55. 9304 Vangsvik

PRIS: NOK 2500, inkl lunch og pausemat, lørdag og søndag.

 

For nærmere informasjon: Ta kontakt med Mona på mob 99539796/ monja2@online.no eller

Kristin på mob 93212366/ kristin.evjen@hotmail.com

 

Bindende påmelding til og innbetaling av kursavgift til Mona Lovise Kvalsvik Jakobsen på e-post monja2@online.no innen 1. September.

Kontonr: 4750 4763745